Rariteter

mandag 9. april 2012

Påskeskirenn og litt kjøkken

Hei !

Da er påsken unnagjort, det ble 3 dager på fjellet i sur vind og lett skydekke. Våknet opp på påskeaften med minus 7 grader i vognen....det var kaldt det ! Det meste hadde frosset i vogna, til og med glasset med sylteagurker. Her er bildet av vannmuggen, islagt.

Planen var å ha med søsteren min denne gangen. Hun skulle få sette opp 77 kg IKEA kjøkken, til lillesøsters store fryd (hihi). Men, så fikk hun 39 grader i feber 3 dager på rad, med stygg hoste, og kunne ikke være med til fjells. Så, da måtte jeg bale med det kjøkkenet selv, dypt skuffet og grundig snytt. Men opp kom det. Ikea hadde ikke benkplaten jeg skulle ha på lager, så den blir med neste gang, pluss 4 føtter til benkskapet. Er glad jeg har bare kjøpte en skuff, for den tok tid å sette riktig sammen.














   Klokken 13 på påskeaften startet hytteforeningens årlige Påskeskirenn. Det ble unnagjort til fots i år også, i likhet med i fjor. Men morro var det ! Vi var 20 voksne og 10 unger, og fikk servert pølser etter målgang. I år var det de eldste som var best, så ekteparet Haga stakk av med seieren. De slo det fleste i spørsmålet "Hvilken by i Norge fikk først gatelys? ". Jeg var med Erlend og Anne, og siden jeg har yngst på laget mitt fikk jeg både barnepremie OG voksenpremie *S* Bilde av prisdrysset er nedenfor.



Natt til søndag sov jeg i selve badstuen. Det er veldig kose å ligge og se på flammene i badstuovnen rett før man skal sove. Og det var behagelige 7 pluss grader da jeg våknet.

På søndag ble det litt småjobbing i annekset. Fikk på plass stormventil, så nå mangler det bare en ventil.


Nå har jeg vært på fjellet 6 ganger siden nyttår, og er ganske lei. 
Regner med at neste tur blir tidligst 17.mai.
Blir deilig med byggefri.