Rariteter

mandag 10. august 2020

Den fineste hyttegjesten

Hei !

Jeg fant ut at familiens kattepus fortjente en sommerferie i Valdres. Så jeg hentet 10 år gamle Kompis i Tønsberg, og dro avgårde til fjells. Han liker  kjøre å bil, men ble veldig fornøyd da han slapp ut av bilen på et ukjent, spennende og veldig grønt sted. Han er heldigvis veldig forsiktig og glad i kattegotteri, så det er enkelt å hente ham. 

Det er ganske mye sånne små puser skal ha med seg på tur, for ikke snakke om kattedoen....usjjj..  Enda godt hytta faktisk er et badstuhus, så den doen fikk stå i den godt ventilerte badstuen. Vi dro til fjells fredag 23 juli og var der i 5 dager. Vi fikk veldig vekslende vær, og det var fortsatt ganske mye mygg og knott.

Det er veldig mye selskap i et sånt lite kattevesen. Jeg er et hundemenneske, og skjønner meg ikke på katter. Men når det lille vesenet hopper opp i fanget på deg og begynner å male før du i de hele tatt har tatt på den, da behøver man ingen bruksanvising. Men hvorfor han absolutt helst skal ligge på ansiktet mitt på natten, og spankulerer på halsen min med stive bein når jeg faktisk sover, det skjønner jeg ingenting av.

Byggmessig så fikk jeg avsluttet begge langveggene, så nå er 3 av 4 vegger helt ferdig. Det var det den øverste planken som kom på plass. Det er den som er vanskeligst å både sage og montere, og på toppen av det hele så er det nærmest ingen som ser den. Utakknemlig jobb, men nå er det fullført ! 

Jeg hadde med en IKEA hylle som jeg skal ha verktøy på. Jeg skulle jo egentlig ha dusj i den kroken, men må rett og slett ha mer lagringsplass til tungt verktøy. Så fra nå av er innedusj helt uaktuelt. Det er fortsatt ganske rotet, men mye bedre enn det var.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar