Rariteter

tirsdag 22. juni 2010

Aktivitet våren 2010

Vi er i gang med graving og fått på plass byggevognen

Nå begynner ting å skje !

Fikk plutselig en telefon fra graveren siste onsdag, og da sto han på tomta og var nesten ferdig med parkeringsplassen ! Han måtte kjøre opp dit i full fart med maskinen fordi han som skulle sprenger bare kunne sprenge dagen etter. Men graveren fant ikke noe fjell, så der sparte vi 50.000 kr i sprengningskostnader ! Jeg var et stor smil hele den kvelden og dagen etter *S*

Så, slik ser det nå ut på tomt per i dag;
Vi dro opp på fredagskvelden med campingvognen og fikk den parkert på avtalt sted på anleggsvegen 100 meter unna. Vogna har vært på service for den nette sum av 8400 kr ! Men den fungerte veldig bra, ble god og varm allerede etter en halvtime med propanfyren på halvstyrke. Sov godt gjorde vi også, og kjøleskapet holdt maten kald, pilsen ble iskald, og vi klarte også å fryse kjøleelementene for hjemoverturen. Vi er meget imponert over Solifer Artic vognen vår fra 1987 !

På lørdagen dro vi til Maxbo og fikk kjøpt såleblokker, blå EPS-plater, og 25 meter med drensrør. Siden Etnedal ikke har egen rørlegger, så fikk vi faktisk kjøpt alle rørdelene til avløpet for gråvannstanken hos Maxbo ! Fikk også låne en boggihenger av dem også, så dagen ble brukt til å lasse av den (Hans lastet av 46 såleblokker, og jeg 6 blokker...*S*)

Nå skal vi ikke oppover før om et par uker, og innen 11.juli skal graveren gjøre ferdig tomten med nedgravd drensledning og et lag med pukk, slik at alt blir klart for bygging av ringmur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar