Rariteter

mandag 1. november 2010

Det snegler seg avgårde

Dagens status; Hull i gulvet *S*

På søndag tok vi en dagstur oppover sammen med Astrid og Jostein. Det var flott vær, men fryktelig glatt oppover de siste bakkene. En bil med forhjulsdrift og piggfriedekk var ikke det beste fremkomstmiddelet i dag. Men, med en velplassert strøkasse og litt ekstra fart, bykset den siste bilen opp den siste kneika til slutt.

Det er godt når man er flere som kan hjelpe til med byggingen, og spesielt deilig når man vet at en av oss har masse erfaring med snekring. Da vi kom frem, vandret Jostein rundt inni annekset lenge, ristet i lafteveggen (skrekk og gru!), og så veldig betenkt ut. Også vandret han like stille og betenkt rundt bygget..., og var musestille veldig lenge. Men, jeg tror ikke vi har tabbet oss ut... Fikk litt tips om hvordan vi skal få gjort den innvendig isolering av taket. Det blir litt av et arbeid, men alt er lettere når man vet man har riktig arbeidsmetode.

Batteriet i campingvogna var utladet, som jeg fryktet. Men det ble til slutt litt varme i vogna vha pølse- og kaffekoking. Litt trist at de første dagsgjestene våre måtte spise middag med lue på innendørs og med frostrøyk ut av munnen... Det blir bedre neste gang ! Batteriet er tatt hjem til lading.

Synes det var skikkelig deilig å være på fjellet og å se litt progresjon igjen. Har veldig lyst til å dra opp igjen så fort som mulig for å fullføre litt mer. Men, det blir det neppe tid til på en stund, nå som søsteren min og jeg må prioritere oppussingsprosjekt på Bøler. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar